У Харкові кинули "коктейль Молотова" в житловий будинок

У поліції додали, що загорівся будинок

Сьогодні вночі, 11 липня, о 1:30 в поліцію звернувся чоловік з повідомленням про те, що на подвір'я його приватного будинку в Слобідському районі Харкова невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю. Про це розповіли в прес-службі ГУ НП в Харківській області.

У поліції додали, що будинок загорівся. У цей момент в ньому перебували 63-річний власник будинку, 47-річна співмешканка та 84-річна мати чоловіка. Вони загасили пожежу своїми силами.

На виклик прибула слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції. На місці події поліцейські знайшли і забрали з собою фрагменти скла від пляшки і ганчірки.

Інформацію про інцидент внесли до Єдиного обліку Слобідського відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в селі Ласкаве горіло поле зі злаковими культурами. Пожежа встиг поширитися на декілька сотень квадратних метрів. На місце події одразу відправили 1 відділення 24-ї ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області. Після прибуття рятувальники встановили, що на полі горять пожнивні залишки. Площа пожежі склала 300 м. кв. Вогонь локалізували о 19:51 пожежа, а в 20:30 повністю ліквідували.
Також вчора вдень, 9 липня, загорілося сміття на полігоні твердих побутових відходів у селі Курган, Балаклійський район області.

Читайте также