У Харкові хулігани зламали один з вуличних фортепіано

В центрі міста, біля градусника на Сумської невідомі пошкодили стоїть там музичний інструмент

В центрі міста, біля градусника на Сумської невідомі пошкодили стоїть там піаніно. Про це розповіли в Facebook-спільноті "Харків 1654".

Сьогодні вночі невідомі пошкодили один з музичних інструментів. За словами PR-директора фестивалю Kharkiv Music Fest Ірини Пелипко, вандали поламали нижню панель і зараз на піаніно практично неможливо грати. Організатори збираються протягом тижня відновити інструмент. За даним фактом в поліцію вони не заявляли.

picture

Нагадаємо, на вулицях міста поставили 30 розмальованих музичних інструментів. Їх встановили в рамках фестивалю Kharkiv Music Fest. Піаніно створили за спеціально розробленими ескізами, а в їх оформленні брали участь відомий харківський художник Роман Мінін і каліграф Олексій Чекаль. Надалі арт-об'єкти збираються передати дитячим, соціальним і культурним установам.

Піаніно встановили на площі Конституції, поряд з Історичним музеєм і біля Градусника, біля фонтану на Соборному сквері, на "Стрілці", на "Дзеркального струменя", в саду Шевченка, на "Стекляшке", поруч зі станціями метро "Пушкінська" і "23 серпня", біля пам'ятника закоханим, в Саржиному яру, біля Центрального палацу одружень, в парку Горького, в аеропорту, в деяких кафе і ресторанах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися