У Харкові призначили нове судове засідання по справі поліцейських-корупціонерів

Копів звинувачують у хабарництві

Чергове судове засідання по справі заступника начальника відділу Управління превентивної діяльності ГУНП в області та двох інспекторів, яких звинувачують у хабарництві, відбудеться 18 липня. Про це повідомили в прес-службі Жовтневого районного суду Харкова.

У прокуратурі розповіли, що грошові винагороди поліцейські отримували від підлеглих працівників за непроходження ними навчальних занять, безперешкодне складання щомісячних звітів, складання заліків знань нормативної бази, навчання і виховання особового складу, а також вирішення питання про непритягнення до дисциплінарної відповідальності.

Протягом грудня 2017 – липня 2018 обвинувачені отримали від підлеглих 119 тис. 032 грн., які перевели на рахунки в "Приватбанку".

Також повідомлялося, що цю справу об'єднано з обвинувальним актом стосовно одного з обвинувачених, у якого було знайдено незареєстровану зброю. Обвинувачені провину не визнають.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, детективи НАБУ викрили суддю одного з районних судів міста Харкова одразу після одержання хабара у розмірі 4 тисяч доларів США.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися