Розпилив газ під ХОДА: поліція оголосила підозру 24-річному хлопцю

Під час бійки під стінами ХОДА розпорошили газ, в результаті чого постраждали декілька осіб

Поліція встановила особу чоловіка, який під час акції розпилив газ під стінами ХОДА. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції в Харківській області.

Нагадаємо, 27 січня націоналісти не дали провести акцію на "підтримку російської мови" перед будівлею обладміністрації. Під час бійки один з учасників розпорошив балончик, в результаті чого постраждали декілька осіб, в тому числі журналісти і заступник командира полку поліцейського спецназу.

"За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України", - розповіли поліцейські.

Правоохоронцям вдалося встановити особу передбачуваного зловмисника - ним виявився 24-річний раніше не судимий харків'янин. Йому оголосили підозру. У випадку, якщо провина фігуранта буде доведена, хлопцеві може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що сьогодні, 7 лютого, в центрі Харкова городяни вийшли на мітинг проти вирубки лісу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися