У Харкові дівчина-підліток відмовилася від своєї матері

Неповнолітня кілька днів змушена жебрати

Тринадцятирічна харків'янка звернулася в Новобаварську районну службу у справах дітей з заявою про те, що більше не хоче жити зі своєю матір'ю. Про це розповіли в Facebook Ювенальної превенції ГУНП в Харківській області.

Поліціянти після розмови з підлітком встановили, що дівчина пішла з дому ще 28 липня, але заяв про її розшуку в органи Національної поліції в Харківській області так і не надійшло.

Дитина просила милостиню через те, що у неї не було засобів до існування. Подію зареєстрували в Новобаварському відділі поліції, розпочата перевірка. Батьків дівчини притягнуть до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

Крім того, служба у справах дітей міської ради підніме питання про позбавлення батьківських прав. Зараз дівчину відправили у дитячу лікарню на обстеження. У цей момент її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові поліцаї розшукують 16-річну Анастасію Заблодскую. За інформацією "главку", дівчина пішла з дому 22 липня о 14:00 і до теперішнього часу не повернулася. Прикмети Анастасії: зріст 156 см, худорлявої статури, волосся світло-русявого кольору, середньої довжини, очі блакитні. Була одягнена у футболку в біло-синю смужку, джинсові шорти, рожеві мокасини. При собі мала чорний рюкзак.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися