Харківські велосипедисти стали призерами чемпіонату України

Збірна Харкова повернулася додому з медалями

У Дніпрі пройшов юнацький чемпіонат країни з велоспорту на шосе, на якому збірна Харківської області завоювала три срібні та дві бронзові нагороди. Про це розповіли в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

У відомстві розповіли, що змагання пройшли в трьох видах програми: індивідуальні перегони на час, індивідуальні групові перегони та командні перегони на час.

Серед дівчат в індивідуальних перегонах на час другий результат завоювала Аріна Коротеєва. В індивідуальних групових перегонах Софія Трубчанинова також взяла друге місце.

Ще одну срібну медаль для Харківської області завоював Валентин Кабашний, який прибув другим в командних перегонах на час в складі об'єднаної команди.

Бронзовим призером в індивідуальних групових перегонах стала Марія Сухопалова. Також вона разом з іншими харків'янками Софією Трубчаниновою, Ариной Коротєєвою і Софією Звєрєвою посіла третє місце в командних перегонах на час.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, футбольна команда Харкова нарешті здобула перемогу на матчі з гравцями з Івано-Франківська. Цю перемогу харків'яни завоювали після трьох поразок поспіль. Так 24 липня ФК "Металіст-1 925" в домашньому матчі переміг ФК "Прикарпаття" з рахунком 3: 1. Голи забили: 0: 1 - 18 Кузьмін, 1: 1 - 40, пенальті Ямпіль, 2: 1 - 72 Дерек, 3: 1 - 90 4 Єрмоленко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися