У Харкові затримано військового - торговця зброєю (фото)

У чоловіка знайшли цілий арсенал

У Харкові поліцаї затримали 35-річного військового, який продавав вогнепальну зброю і боєприпаси. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

В ході досудового розслідування правоохоронці задокументували факт продажу чоловіком боєприпасів, 4 серпня правоохоронці затримали зловмисника. Під час обшуку за місцем проживання військового поліціянти знайшли та вилучили 4 електродетонатори, 2 корпуси ручних гранат РГД-5, підривники до ручних гранат типу УЗРГМ, рушницю і патрони калібру 5,45 мм.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування ведуть відділ спеціальної поліції ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону об'єднаних сил, спільно з оперативними співробітниками Управління СБУ в Харківській області.

Затриманий може отримати від 3 до 7 років в'язниці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові житель Московського району зберігає вдома заборонені речі. В ході обшуку працівники поліції виявили 4 гранати, сигнальний патрон, понад 70 патронів різного калібру часів Другої світової війни та багнет-ніж. Своєю чергою громадянин пояснив, що всі небезпечні предмети він знайшов на місцях проведення бойових дій в межах Харківської області та зберігав без мети збуту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися