У Харкові заборонять рух транспорту в бік кордону

Білгородське шосе буде закрито на один день

У Харкові заборонять рух транспорту по Білгородському шосе на ділянці від вул. Академіка Курчатова до транспортної розв'язки Кільцевої дороги. Про це повідомляє Міська диспетчерська служба з посиланням на Департамент інфраструктури Харківської міськради.

У відомстві додають, що рух зупинять через ремонтних робіт. Також транспорт не їздитиме по дорозі М-20 "Харків-Щербаківка".

"Пропуск транспортних засобів буде організовано по вільній від виконання робіт смузі", - йдеться в повідомленні диспетчерської служби.

Об'їзд закритої ділянки буде відбуватися по прилеглих вулицях: Академіка Курчатова, Академічній, Академіка Волкова, Академіка Вальтера, Академіка Синельникова, Окружній дорозі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові рух на частині Комунального моста, де воно заборонене, відкриють. Друга, вже заасфальтована частина Комунального моста буде відкрита для руху транспорту о 17:00 сьогодні, 20 серпня. Так, до початку наступного тижня рух буде здійснюватися двома сторонами моста. Після цього ту частину дороги, де транспорт їздить зараз, тимчасово закриють, щоб покласти верхній шар асфальту.

Читайте также