У Харкові на Холодній Горі обмежили рух транспорту на три тижні

Електротранспорт буде їздити по маршруту на відведеній для цього смузі

У Харкові з 25 серпня обмежують рух транспорту по вулиці Дудинської, яка знаходиться в районі Холодної Гори. Про це повідомляє міська диспетчерська служба у себе на сайті.

За інформацією відомства рух буде обмежено з 9:00 до 17:00 щодня до 15 вересня. Пропуск транспортних засобів організують по вільній від виконання робіт смузі. Такі обмеження пов'язані з дорожніми роботами.

Крім того, тролейбуси в районі проведення робіт по вул. Дудинської на ділянці від вул. Полтавський Шлях до Григорівського шосе будуть пропускати.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові рух на частині Комунального моста, де його заборонили, відкриють. Як повідомив директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимир Чумаков, друга, вже заасфальтована частина Комунального моста буде відкрита для руху транспорту о 17:00 20 серпня. Так, до початку наступного тижня рух буде здійснюватися двома сторонами моста. Після цього ту частину дороги, де транспорт їздить зараз, тимчасово закриють, щоб покласти верхній шар асфальту.

Читайте также