У Харкові п'яний водій хотів відкупитися від копів

Патрульні зупинили горе-водія за порушення правил дорожнього руху

У Харкові п'яний водій намагався дати хабара патрульним. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Харківської області.

Правоохоронці повідомили, що сьогодні вранці на вулиці Семиградській патрульні за порушення правил дорожнього руху зупинили водія автомобіля Toyota. Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Порушнику повідомили, що на нього складуть адмінпротокол, після чого чоловік запропонував інспекторам неправомірну вигоду в сумі 1 тис. гривень. На попередження про кримінальну відповідальність за давання хабара посадовій особі громадянин не реагував, тому порушника затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: На Харківщині сталася аварія за участю чотирьох легкових автомобілів. За даними "главку", ДТП сталася в селищі Пісочин. Поліцейські встановили, що на Полтавському шосе сталося зіткнення авто Skoda, Nissan, Mercedes-Benz і Daewoo Lanos. За попередньою інформацією, водій Nissan не зупинився на червоний сигнал світлофору і на швидкості в'їхав в Daewoo Lanos, який в свою чергу зіткнувся зі стоячими попереду транспортними засобами.


Читайте также