У Харкові пожежники врятували літнього чоловіка з палаючої п'ятиповерхівки (фото)

Харків'янин госпіталізований з отруєнням чадним газом

У Шевченківському районі Харкові загорівся п'ятиповерховий житловий будинок. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники відзначили, що пожежа сталася в провулку Самокиша, 3. Повідомлення про займання надійшло до них сьогодні, 15 вересня, о 10:51.

До місця виклику направили на автоцистернах 2 відділення 17-ДПРЧ та 1 відділення 1-ДПРЧ додатково. На момент прибуття рятувальників вже встановили, що загоряння виникло у квартирі на 3 поверсі. Там горіли домашні речі на площі близько 6 кв.м.

"Через сильне задимлення склалася загроза жителям цього будинку. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати власника квартири, чоловіка 1931 року. Його з отруєнням чадним газом госпіталізували в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ", - йдеться в повідомленні.

Пожежники локалізували вогонь вже о 11:16 остаточно його ліквідували об 11:26.

Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області 12 вересня підрозділи Служби порятунку 43 рази залучалися до ліквідації пожеж, пов'язаних з горінням сухої трави, очерету та сміття. Їх загальна площа склала близько 60 га.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися