У Харківській міськраді розповіли, чому перенесли сесію

Прессекретар мера просить не пов'язувати з мером зміщення засідання депутатів на тиждень

У Харкові сесію міськради не переносили, її просто не призначили. Про це заявив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко під час сьогоднішнього брифінгу.

"Сесія була призначена. Вона стояла в планах. Розпорядження про її скликання не було. Плани, ніж та гарні - тим, що їх можна змінювати. Відбулася робоча необхідність змінити плани. В тому числі мер теж готується до сесії. Теж читає документи, теж їх уважно вивчає. Йому теж потрібно якийсь час в даній ситуації, щоб обробити всі документи ", - пояснив Юрій Сидоренко.

Нагадаємо, в Харкові міськрада перенесла на тиждень чергову сесію. Засідання переносять вперше за п'ять років.
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у Другому Апеляційному суді Харкова відбулося слухання скарги міської влади на рішення суду першої інстанції щодо вільного доступу громадян на засідання сесій міськради, який "Харківський антикорупційний центр" виграв у лютому цього року. Юристи міськради подали клопотання про включення до розгляду справи третьої сторони - Харківського обласного управління МНС. Але суд не задовольнив клопотання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися