Розстріл автобусу під Харковом: одного з підозрюваних випустили з СІЗО

Підозрюваний провів в ізоляторі 18 діб

Один з підозрюваних в нападі і обстрілі автобуса ОПЗЖ в Харківській області достроково вийшов з СІЗО. Про це в Facebook повідомив глава Харківського відділення "Національного корпусу" Костянтин Немічев.

Згідно з повідомленням, Олександр Бугаєв, якого суд відправив під варту на 60 днів без права внесення застави, в ізоляторі провів 18 діб.

"Нашим "високопрофесійним" і реформованим правоохоронним органам знадобилося 18 діб, щоб зрозуміти, що вони затримали невинну людину у справі харківських робінгудів", - написав Немічев.

За словами глави "Нацкорпусу", в день нападу і обстрілу автобуск Бугаєв перебував в 50 км від місця події.

У відділі комунікації обласного "главку" пообіцяли прокоментувати достроковий вихід з СІЗО підозрюваного в нападі і обстрілі автобусу під Люботином трохи пізніше.

Нагадаємо, 27 серпня на Люботинської трасі група невідомих на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився. З автомобіля вийшли кілька людей і з травматичної зброї відкрили вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.

29 і 30 серпня в районному суді Харкова підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді 60 діб перебування під вартою без права внесення застави.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися