По центру Харкова прокотився бетонний шар, який зачепив кілька машин (відео)

Елемент міського декору пошкодив пару транспортних засобів

У Харкові по вулиці Римарській вчора прокотився бетонний шар з паркування біля філармонії. Про це розповіли користувачі соцмереж і Telegram-канали.

Очевидці відзначають, що такий елемент декору є обмежувачем на стоянці біля філармонії. Його знесла машина, яка здавала назад, а її водій не помітив перешкоду.

В результаті зіткнення куля зірвався і покотився з верхньої частини Римарської вниз. По дорозі він зачепив ще дві машини.

У мережі з'явилося відео, на якому кілька жінок в салоні автомобіля сміються з того, що відбувається і пропонують цю кулю зупинити. Але, поки вони вирішують, що робити, елемент декору вже врізається в одну з машин і залишає на ній вм'ятину.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, управління по будівництву, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради витратить ще 19 мільйонів гривень на будівництво багаторівневого паркінгу в саду Шевченка. Відзначається, що за ці гроші проведуть будівельні роботи, викликані змінами архітектурно-планувальних і конструкційних рішень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися