У Харкові перенесли розгляд апеляції мерії щодо вільного доступу громадян на сесію міськради

Наступне засідання апеляційного суду відбудеться на початку жовтня

Суд переніс розгляд апеляції від Харківської мерії щодо вільного доступу громадян до сесії міськради на 5 жовтня цього року. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр" на своїй сторінці в Facebook.

У ХАЦ пишуть, що засідання у справі про вільний доступ громадян до сесії Харківської міськради перенесли з 25 вересня на 14:00 5 жовтня. Слухання відбудеться у Другому апеляційному адміністративному суді Харкова (пров. Театральний, 1, зал 2).

Юристи антикорупціонерів впевнені, що чинний регламент міськради обмежує права жителів міста Харкова, а велика кількість чисто технічних помилок, коли малося на увазі одне, а в регламенті написали щось інше, робить неможливим його виконання.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 8 вересня у Другому Апеляційному суді Харкова відбулося слухання скарги міської влади на рішення суду першої інстанції щодо вільного доступу громадян на засідання сесій міськради, який "Харківський антикорупційний центр" виграв у лютому цього року. Юристи міськради подали клопотання про включення до розгляду справи третьої сторони - Харківського обласного управління МНС. Але суд не задовольнив клопотання. Заслухавши доводи сторін, суд оголосив перерву в слуханні справи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися