Поліційні Харківщини розшукують молоду матір, яка кинула свого 5-місячного сина (фото)

Дівчина пішла з дому в Вовчанську ще в липні

Поліціянти Вовчанського відділу Харківської області шукають Олену Забазнову 2002 року народження, яка пішла з дому ще 11 липня і досі не повернулася. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Прикмети: на вигляд 15-20 років, зріст 165-175 см, середньої статури, руде довге волосся, очі карі.

"Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної, просимо повідомити до Вовчанського відділ поліції за телефонами: 057-41-4-26-66, 093-307-15-87, 102 або іншим зручним для вас способом", - звертається поліція до громадян.

Видання NewsRoom з посиланням на ювенальну превенцію повідомляє, що мешканка села Шестерівка Вовчанського району пішла з дому ще 11 липня. При собі у неї був чорний рюкзак невеликого розміру та 1 тис. Грн. Дівчина залишила вдома п'ятимісячного сина і нічого не повідомила своїм батькам.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у Боровій Харківської області поліціянти менш ніж за день розшукали зниклу вчора ввечері Аллу Тимофеєву. Поліцаї розповіли, що 14-річна дівчина просто пішла додому. Правоохоронці встановили цей факт під час розшукових заходів. На її пошуки орієнтували особовий склад Боровського відділення поліції.

Читайте также