Відрізала голову своїй дочці: мешканка Харківської області виявилася хворою

Підозрюваній у вбивстві 13-річної дочки провели психіатричну експертизу

У Харкові суд задовольнив клопотання прокурора про застосування примусових медичних заходів до підозрюваної у вбивстві дитини в квітні цього року. Про це передає "Суспільне", посилаючись на представника прокуратури Харківщини Дмитра Чубенко.

За даними прокуратури, судово-психіатрична експертиза визнала підозрювану хворою хронічним психічним захворюванням, що позбавляло підозрювану можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними під час скоєння вбивства.

"У зв'язку з неосудністю особи, постановою суду задоволено клопотання прокурора про застосування примусових медичних заходів у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом", - повідомив Чубенко.

Підозрювана залишатиметься в слідчому ізоляторі місяць - до закінчення апеляційного оскарження. За даними слідства, в ході розслідування справи проведено більше 30 експертиз.
"Даних про причетність інших осіб до цього злочину не встановлено", - повідомив Чубенко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 30 квітня, в Харкові затримали жінку, яка розгулювала по місту з ножем в руках і пакетом, в якому була відрізана жіноча голова. Повідомлення до поліції надійшло близько 6:00. Жінку затримали на вулиці Полтавський шлях. Вона була оголена і перебувала в неадекватному стані.

Читайте также