Під Харковом чоловік погрожував розправою рідній матері

52-річному фігуранту загрожує до 2 років позбавлення волі

До суду направлено обвинувальний акт стосовно 52-річного жителя села Велика Бабка Чугуївського району, який систематично знущався над власною матір'ю. Як повідомили в поліції, починаючи з листопада 2019 року 77-річна потерпіла неодноразово скаржилася правоохоронцям на сина-тирана.

Встановлено, що чоловік регулярно скандалив, пиячив, погрожував матері, ображав її і принижував. Дільничні офіцери поліції кожен раз вживали заходів відносно чоловіка, проте той не змінив свого ставлення до матері. 20 жовтня пенсіонерка знову звернулася до Чугуївського відділ поліції із заявою про насильство.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) КК України і направили на розгляд до суду обвинувальний акт. За систематичні образи і приниження матері 52-річного фігуранта загрожує до 2 років позбавлення волі.

Читайте також: У Харківській області відбулося судове засідання під час якого чоловікові за те, що був без маски в повному магазині, виписали штраф в 17 тисяч гривень.

Читайте также