Харківські поліційні затримали іноземного злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото, відео)

Поліція Грузії розшукувала злочинця за замах на двох осіб

Харківські поліцаї затримали громадянина Грузії, який знаходився в міжнародному розшуку. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Згідно з інформацією Міжнародної організації кримінальної поліції, 30-річний чоловік знаходився в міжнародному розшуку органами Грузії за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ст. 19 § 3 "а" ст. 109 (замах на вбивство двох осіб) Кримінального кодексу Грузії.

З матеріалів справи стало відомо, що 2 липня 2012 чоловік завдав ножові поранення своїй бабусі, після чого викинув з балкона чоловіка. Обидва постраждалі вижили.

Вироком суду. Кутаїсі від 22.12.2014 зловмисника засудили до 17 років позбавлення волі. Знайшли його тільки у 2020 році співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області та Управління СБУ в Харківській області.

Зараз іноземця доставили в Московський відділ поліції для проведення екстрадиційної перевірки.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в аеропорту "Харків" прикордонники затримали чоловіка, який перебуває в міжнародному розшуку. За даними Східного регіонального управління ДПСУ, під час перевірки документів пасажира, що прямував до Стамбула, прикордонники зафіксували спрацювання бази Інтерполу. Чоловіка відразу затримали. Затриманим виявився громадянин Росії, який з 2008 року перебував у міжнародному розшуку і підозрюється у викраденні людини.



Читайте также