На Харківщині працювала потужна нарколабораторія: Виробляли 3 кілограми психотропних на добу (ФОТО)

Правоохоронці вилучили психотропних на 4 мільйони гривень

У Харківській області двоє чоловіків орендували заміський будинок, в якому облаштували нарколабораторію. Про це повідомили в пресслужбі поліції.

"Організаторами виявилися двоє чоловіків: 32-річний хмельничанин і 33-річний житель столиці. Вони орендували заміський будинок в Вовчанському районі Харківщини, де обладнали нарколабораторію з виготовлення психотропної речовини PVP ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що потужність "наркоцеха" дозволяла виготовляти майже 3 кілограми психотропної речовини PVP за добу. Поліціянти, під   керівництвом місцевої прокуратури № 2 провели санкціонований обшук. В результаті вилучили місткості з "PVP", 50 каністр з різними хімічними реактивами, зіп-пакети для фасування, електронні ваги та лабораторне обладнання - колби, лійки, охолоджувачі, печі. Всього вилучили психотропів на 4 мільйони гривень.

Обох зловмисників затримали, тепер їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, PVP-це наркотик синтетичного походження. Він набуває все більшого поширення через низьку вартість і високої потужності. Залежність від Альфа-PVP практично неможливо вилікувати самостійно. Альфа-PVP - це наркотична речовина, в складі якого є катінони. Останні являють собою чагарник, що росте на сході Африки та на території Аравійського півострова.

Раніше "Коментарі" розповіли про чоловіка, який оберігаючи наркотики, хотів підірвати поліцейських.



Читайте также