Коронавірус в Харківській області: скільки було порушень в кафе і на ринках

За результатами перевірок надано 14649 приписів (пропозицій), оштрафовані тисячі сто тридцять-три відповідальні особи

У Харківській області на ринках і в кафе зафіксовано понад 300 порушень карантину. Про це розповіли в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області.

У відомстві пишуть, що всього в Харківській області за попередній тиждень тисячі триста одна перевірили дотримання карантинних вимог.

Перевірено 110 закладів громадського харчування, де знайдені порушення на 20 об'єктах. На 338 об'єктах продовольчої торгівлі виявлено 146 порушень. На 217 об'єктах непродовольчої торгівлі виявили 71 порушення.

Всього з метою усунення порушень за попередній тиждень виписав 49 штрафів за порушення карантинних заходів.

За попередній тиждень фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області провели ревізію 38 об'єктів громадського харчування вночі.

З початку введення карантинних заходів фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області перевірили 58638 суб'єктів господарювання щодо дотримання карантинних вимог. За результатами перевірок виписані 14649 пропозицій, штрафи будуть платити тисячу сто тридцять три відповідальних особи.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області за неділю, 29 листопада, інспектори оглянули 1850 об'єктів. Контролери побували в 380 закладах громадського харчування, 82 продовольчих магазинах, 1158 непродовольчих магазинах, 74 ринках і в 156 інших закладах. Порушення виявили у 92 закладах.


Читайте также