У Харкові через ожеледицю легковик збив двох літніх жінок (фото)

Жінок з травмами голови відвезли в лікарню невідкладної медичної допомоги

У Харкові водій легкової машини через ожеледицю збив двох літніх жінок. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

ДТП сталося 14 грудня о 16:30 на площі Захисників України.

Водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився. Жінок з травмами голови відвезли в лікарню невідкладної медичної допомоги. Стан їх здоров'я задовільний.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку Основ'янського відділу поліції. Проводиться перевірка. Поліційні опублікували фото з місця події.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, У Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.

Читайте также