Крах АН-26 під Харковом: командир авіабригади заарештований (відео)

Його утримуватимуть під вартою без права внесення застави

Печерський районний суд Києва взяв під варту без права внесення застави командира польотів військової частини А4104 В'ячеслава Глазунова у справі про катастрофу військового літака Ан-26Ш під Чугуєвом в Харківській області. Про це розповіли в пресслужбі ДБР.

"Командиру частини обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави", - відзначили в пресслужбі.

Нагадаємо, ректора Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба генерал-майора Олександра Туринського тимчасово відсторонили від займаної посади. "До остаточного офіційного встановлення всіх обставин і причин катастрофи літака АН-26Ш генерал-майора Олександра Туринського наказом Міністерства оборони України відсторонили від виконання службових обов'язків начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба", - йдеться на сайті Міноборони.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва   розбився   військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася у 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Вижити вдалося одній людині.


Читайте также