На Харківщині пенсіонера вбили дерев'яною палицею

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі

Вчора, 23 лютого, під Харковом в селі Тишенківка Красноградського району знайшли тіло 75-річного чоловіка. Як повідомили у відділі комунікацій Нацполіції в Харківській області, на тілі було багато ран і гематом. Поруч лежала дерев'яна палиця, якою били людину.

За даними "главку", підозрюваний - 57-річний сусід загиблого. Зловмисник розповів, що вдень 20 лютого вони випивали з потерпілим. Між чоловіками виникла сварка. Зловмисник кілька разів вдарив пенсіонера кулаком в обличчя, потім вдарив дерев'яною палицею по голові і залишив помирати.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що 22 лютого в селі Прудянка Дергачівського району пенсіонер, який захоплюється зимовою риболовлею, провалився під лід. Інформація про подію рятувальників надійшла від місцевих жителів. Відзначається, що односельці намагалися самі врятувати пенсіонера, але лід був дуже тонким. Літній рибалка потонув. Після цього місцеві жителі зателефонували у ДСНС. Водолази прибули на ставок близько о 10-й ранку.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися