Митники розповіли про гучні затримання в Харківській області

Одним з лідерів з контрабанди стала спроба провезення старовинної ікони

Найбільший вантаж наркотиків в Харківській області знайшли в пункті пропуску "Гоптівка". Про це розповіли в Державній фіскальній службі Харківської області.

Напередодні Різдва митники виявили в паливному баку машини, яка їхала в бік РФ, 19,3 кілограма марихуани. Через два тижні в тому ж місці фіскали знайшли ще 12,2 кілограма канабісу, яке водій легковика зберігав під пасажирським сидінням. В кінці грудня митники затримали матір і дочку, які намагалися на собі пронести 100 пристроїв біорезонансної терапії "Life Balance". Жінок видав неприродно "пишний" вид. На четвертому місці - спроба ввезення 350 грамів метадону в коробці від електропечі "Saturn". Замикає п'ятірку лідерів невдала спроба ввезення в країну старовинної ікони Божої Матері через пункт пропуску "Юнаківка".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові з 19 грудня і до 28 лютого наступного року продовжать карантинні обмеження. На період дії карантину, зокрема, забороняється:

- відвідувати навчальні заклади здобувачами освіти групами більш ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;

- відвідувати навчальні заклади здобувачами освіти, якщо на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим COVID-19 знаходиться понад 50% претендентів освіти та персоналу установи;

- проводити в навчальних закладах масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю дітей з більш ніж однієї групи / класу і в присутності глядачів.


Читайте также