Цікава посилка: харків'янин поштою отримав метадон

Правоохоронці затримали чоловіка, який отримав поштою партію наркотиків

Правоохоронці обласного центру припинили незаконну діяльність наркоторговця. Подробиці повідомили у відділі комунікації Головного управління Харківської області.

Повідомляється, що в поліцію надійшов дзвінок про те, що місцевий житель займається розповсюдженням наркотичних засобів. Правоохоронці вирішили перевірити сигнал і встановили спостереження за 35-річним чоловіком. Коли він на одному з поштових відділень отримав посилку, його затримали. При огляді речей виявилося, що в посилці знаходиться коробка, в якій були планшет і мобільний телефон, а також 39 згортків з синтетичним наркотиком метадон. Одержувач забороненої речовини зізнався, що наркотики придбав для власного вживання та подальшої реалізації.

Фігуранту повідомили про підозру в незаконному збуті наркотичних речовин - ст. 307 ККУ, за якою він може позбутися волі на строк до 10-ти років.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", чоловік "замінував" банк на Харківщині. У Куп'янський райвідділ звернувся 37-річний місцевий житель і заявив про вибухівку в банківському відділенні. Фігурант навіть розповів про її склад. На місце події виїжджали вибухотехніки, керівництво "главку", слідчо-оперативна група і кінолог з собакою. Силовики евакуювали десять чоловік і оглянули приміщення. Ніяких вибухових речовин виявлено не було.

Читайте также