Одне з комунальних підприємств Харкова відмовилося від прийому громадян

Зв'язатися з підприємством можна електронною поштою або покласти лист в спеціальний ящик

Комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" призупинило живе приймання громадян. Про це повідомляє пресслужба організації.

"У зв'язку з оголошенням в Україні карантину, керуючись положеннями статті 29 Закону України" Про захист населення від інфекційних хвороб "та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 N 1236" Про встановлення карантину та введення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України на гострі респіраторні хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2 ", КП" Харківські теплові мережі "тимчасово припинило проведення особистого приймання громадян", - йдеться в повідомленні на сайті КП.

На підприємстві додали, що звернення громадян можна надіслати електронною поштою hts@hts.kh.ua у вигляді сканкопію або фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання (реєстрації).

Також приймання звернень громадян ведеться через ящики "Для звернень громадян", які розташовані в кожному з районних філій КП "Харківські теплові мережі" і за адресою: м Харків, вулиця Мефодіївська, 11.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, харків'янам не підвищуватимуть тарифи на опалення і гарячу воду до кінця опалювального сезону. Відповідне рішення прийняли 20 січня на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради. Своєю чергою, тарифи для бюджетних та промислових підприємств підвищать. Як зазначив директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, підвищення тарифів зумовлене зростанням ціни на газ і підвищенням розміру прожиткового мінімуму.

Читайте также