Декомунізатори назвали Авакова «чортом» та обурилися, що їм не дали зняти орден Леніна

Активісти заявили що Вадима Позднякова та Микиту Соловйова хочуть звинуватити в крадіжці за те, що вони зняли орден Леніна

Сьогодні, 24 лютого, активісти в будівлі Харківської міської ради збили на підлогу орден Леніна. Однак правоохоронці приїхали та знову повісили його на місце. Декомунізатори заявили, що Вадима Позднякова та Микиту Соловйова в поліції хочуть звинуватити в крадіжці.

"З одного боку це дуже смішно, а з іншого сумно, що поліція вигадує безглузді звинувачення до людей, які своїми силами намагалися виконати декомунізацію, отримавши перед цим купу відписок. Зверніть увагу, як вони обходять, що це був за макет і хто на ньому зображений. Аваков рис, як і його підлеглі ", - написали активісти.


Нагадаємо, близько 12 в поліцію із заявою звернувся 43-річний чоловік. Він повідомив, що двоє людей намагаються обікрасти будинок міськради. На місці працювала слідчо-оперативна група Харківського районного управління поліції №3. Поліціянти з'ясували, що двоє чоловіків під час сесії ради зняли зі стіни орден Леніна на першому поверсі установи.


Читайте также