На Харківщині директорка дитсадка обікрала дітей на 300 тисяч гривень

Жінці загрожує в'язниця за махінації з документами

У Харківській області колишню завідувачку одного з дитсадків Балаклійського району звинувачують у зловживанні службовим становищем. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

Досудове розслідування показало, що жінка вносила в табелі обліку неправдиві відомості про відпрацьований час працівників установи, які фактично вже й не працювали, а значилися тільки "на папері". Бюджетні кошти, які дитсадку виділяли на зарплати, жінка забирала собі. Всього вона привласнила 300 тисяч гривень.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування проводилося слідчими Слідчого відділу поліції № 1 Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області, оперативне супроводження - Ізюмським районний відділ Управління СБ України в Харківській області.

Нагадаємо, в Харкові хакери розсилають віруси в платіжках за електроенергію. Після проходження по посиланню в листі, вірус шифрує файли, а зловмисники вимагають гроші за їх розшифровку.


Читайте также