У Харкові автомобіль згорів прямо в гаражі у власника

У харківському гаражі згорів "Заз-968" 1982 року випуску

У Харкові, 3 квітня, о 16:37 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вул. Ньютона, 133/1 в Слобідському районі. Про це повідомили в ДСНС Харківської області.

На місце події виїжджало 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах. Пожежники встановили, що в гаражі на 3-му поверсі, триповерхового гаражного комплексу, горіли речі та автомобіль "ЗАЗ-968" 1982 року випуску. Площа пожежі склала близько 20 кв. м о 17:07 рятувальники локалізували пожежу, о 18:15 повністю його ліквідували. Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, в Харкові, 2 квітня, близько 4 години ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу на виробничому підприємстві, розташованому в Харкові на вул. Новомосковської, 8а. На момент прибуття рятувальників стало відомо, що в металевому ангарі стався вибух резервуару. В результаті вибуху будівля була зруйнована. Уламки та обладнання горіли на площі 600 кв.м. На місці пожежі виявили тіло загиблого працівника, 1997 року народження.


Читайте также