У Харкові сирієць хотів підкупити прикордонника: Іноземці за гроші потрапляли в Україну

Іноземцю загрожує великий термін за хабар

У Харкові 33-річний громадянин Сирії передав 1500 доларів США начальнику одного з підрозділів відділу прикордонної служби "Харків". Про це повідомили в пресслужбі поліції та уточнили, що зловмисника затримали сьогодні, 4 квітня.

За попередніми даними, правопорушник намагався розв'язати питання щодо сприяння у безперешкодному перетині державного кордону України в міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення "Харків-авіа" громадянами Іраку.

Зараз вирішується питання про повідомлення іноземцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу. Згідно з санкцією статті, чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Першочергові слідчі дії тривають, встановлюються інші учасники кримінального злочину.

Нагадаємо, в Харківській області переплутали тіла померлих. У морзі Богодухівської центральної районної лікарні видали упакованим тіло чоловіка, який помер в ковідном відділенні лікарні. Пізніше з'ясувалося, що там тіло неопізнаної жінки. Помилку виявили прямо на кладовищі під час похорону.


Читайте также