Замість будинку руїни: Під Харковом пожежа знищила дачу (ФОТО)

Під Харковом повністю згоріла дача

У селі Високий, 2 квітня, рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Коли пожежники прибули на місце, площа пожежі становила 40 кв.м. О 19:10 рятувальники локалізували пожежу, а о 20:12 - повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється.


Також, 3 квітня, рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Момотове Харківського району. За даними рятувальників, займання сталося у двоповерховому житловому будинку по вулиці Гагаріна, 7. Коли пожежники прибули на місце, горіли домашні речі та міжповерхове перекриття. Площа спалаху склала близько 60 кв.м. О 19:06 рятувальники локалізували пожежу, а о 21:14 - остаточно ліквідували. Причина виникнення загоряння поки встановлюється.

Нагадаємо, в Харкові, 2 квітня, близько 4 години ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу на виробничому підприємстві, розташованому в Харкові на вул. Новомосковської, 8а. На момент прибуття рятувальників стало відомо, що в металевому ангарі стався вибух резервуару. В результаті вибуху будівля була зруйнована. Уламки та обладнання горіли на площі 600 кв.м. На місці пожежі виявили тіло загиблого працівника, 1997 року народження.


Читайте также