На Харківщині військовий продавав наркотики своїм товаришам по службі

Правоохоронці затримали наркодилера на службі

У Харківській області, 28 квітня, на гарячому спіймали військового, який іншим військовослужбовцям продавав наркотики. Подробиці розповіли в Спеціалізованій прокуратурі у військовій і оборонній сфері Об'єднаних сил.

Виходячи з даних правоохоронців, чоловік створив цілу схему продажу наркотиків серед товаришів по службі. Його спіймали, а після і затримали саме під час продажу товару на 2500 гривень. Військовослужбовця затримали в порядку ст. 208 КПК України.


Зараз прокуратура з'ясовує всі подробиці події та готує повідомлення про підозру військовослужбовцю і клопотання, яке направлять до суду для обрання запобіжного заходу. "Наркодилеру" загрожує від шести до десяти років в'язниці з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Другого слідчого відділу (з дислокацією в місті Харкові) Територіального управління ДБР, розташованого в місті Полтаві, по оперативного супроводження співробітників Другого оперативного відділу зазначеного теруправління ДБР.

Нагадаємо, в Харківській області зловмисники налагодили канал збуту сильнодійних наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих колясках. Наркотики переправляли через водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення пасажирів та товарів на непідконтрольну української влади територію Донецька. Їм передавали наркотики під виглядом побутових посилок.


Читайте также