Поліція просить впізнати труп: у вбитої харків'янки був хрестик «спаси і збережи»

Харківські поліцейські встановлюють особу загиблої жінки, обгоріле тіло якої знайшли в колекторі

Харківські поліцейські просять допомоги у встановленні особи жінки, труп якої був виявлений вчора в колекторі Новобаварского району Харкова.

Як раніше повідомляли "Коментарі. Харків", страшну знахідку виявила місцева мешканка, прогулюючись біля річки Уди в Новобаварском районі Харкова. Як повідомили очевидці в Телеграм-каналі, дівчині спочатку перерізали горло, а потім обклали газетами, облили бензином і спалили.

По всій видимості, вбита була мініатюрною жінкою: худорлявої статури, зріст приблизно 155-165 см, волосся русяве, коротке, очі сіро-зелені, розмір взуття - 36.

З одягу загиблої вдалося знайти тільки светр сірого кольору – він лежав недалеко від місця події. На шиї убитої був металевий хрестик з написом "Спаси і збережи".


Поліцейські звертаються до харків'ян з проханням допомогти їм і повідомити будь-яку відому інформацію про особу загиблої дівчини. Звертатися можна в Новобаварский відділ поліції по телефонам: 370-21-25, 102 або іншим зручним способом

Хто скоїв це моторошне вбивство, поки встановити не вдалося. Відомо тільки, що за вчинення злочину передбачено довічне позбавлення волі.


Читайте также