Під Харковом вогнеборці врятували житловий будинок

Вогонь, який спалахнув в літній кухні, міг будь якої миті перекинутися на оселю

Сьогодні вранці, 5 березня, під Харковом вогнеборці врятували приватний житловий будинок. Про це  "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 04:15 ранку. Горла літня кухня в одному з приватних домоволодінь у Прудянці Дергачівського району.

На момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала близько 25 квадратних метрів. Вогонь будь якої миті міг перекинутись на житловий будинок та інші господарчі будівлі, що розміщені поруч.


О 05:15 пожежу локалізували, а о 07:26 повністю ліквідували. Співробітникам ДСНС вдалося запобігти розповсюдженню полум’я та врятувати від вогню житловий будинок. 

Наразі у ДСНС встановлюють причину пожежі.


Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Немишлянському районі Харкова через пожежу евакуювали жителів одного з будинків на Балканській. Горіла квартира на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загорілися домашні речі на балконі і в кімнаті. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 10 мешканців будинку з верхніх поверхів.

Читайте также