У Харкові відкрили нові дитячі майданчики: Вандали вже загидили та поламали (ФОТО)

Харківські вандали буянять на дитячих майданчиках

У Московському та Індустріальному районах Харкова вандали зруйнували новенькі дитячі майданчики. Відповідні фотографії люди опублікували в соцмережах.

На Північній Салтівці відкрили новий майданчик, який не простояла нормально і трьох днів. Там вже зламали нові гойдалки на пружині. Очевидці назвали винуватців "дорослими аборигенами", які під пиво вирішили погойдатися на дитячій гойдалці.


Крім цього на вулиці Сергія Грицевця, 48 вандали облили дитячий майданчик смолою. Хтось в коментарях заявив, що це нібито зробили люди похилого віку, через шум.

Контекст:

В Ізюмі вандали знищили пам'ятник робочим приладобудівного заводу, які загинули в роки Другої світової війни. Від пам'ятника відірвали плиту з датою "1945". У газеті відзначили, що вандали не вперше знищують монумент. Перед реконструкцією з пам'ятника вирішили прибрати і дату "1941".

У Первомайську місцеві хлопці 11-ти, 14-ти та 16-ти років пошкодили віконний ролет в приміщення магазину, звідки викрали спиртні напої, промислові товари і картки для поповнення рахунку. Підлітків біля магазину помітили поліціянти сектора реагування патрульної поліції.

Харків'яни вирішили провчити вандала і зняли це на камеру. За словами очевидців, невідомий чоловік (за попередніми даними, під наркотиками) почав трощити припаркований на вулиці Дружби Народів, 205, автомобіль Toyota Prado. Вандал бив ногами по кузову і зламав бічне дзеркало машини. Власник авто та очевидці затримали вандала і замотали його в килим, щоб він не втік до приїзду поліції.


Читайте также