У Харківській області чоловік пірнув під воду й вдарився головою: пережив клінічну смерть

Медики врятували чоловіка, який понад п'ять хвилин був під водою

У Харківській області 2 серпня п'яний 40-річний чоловік пірнув під воду, вдарився там головою і понад п'ять хвилин перебував під водою. Очевидці дістали його з води та викликали на допомогу медиків. Про те, що було далі, розповіли в Харківському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Коли медики прибули, вони відразу ж почали реанімувати чоловіка, оскільки він знаходився в стані клінічної смерті. На щастя, рятувальникам вдалося відновити роботу серця і легень. Живого, але з важкими травмами постраждалого госпіталізували в лікарню.

Інші потопельники Харківської області:

У Богодухові 25 липня водолази ДСНС дістали з озера тіло 18-річної дівчинки. Працівники Богодухівського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області провели бесіду з місцевими жителями щодо дотримання правил поведінки на воді.

⬤ У Харкові 15 липня в Журавлівському гідропарку втопився чоловік. Відзначається, що медики намагалися відкачати чоловіка, однак нічого не вийшло. Зараз експерти встановлюють особу загиблого.

⬤ У Харківській області 15 липня потонув 17-річний підліток. Тіло хлопчика дістали з річки Вовча в Вовчанську. Тільки з початку тижня в Харківській області втопилося четверо людей.

⬤ У Харкові 10 липня рятувальники дістали з Петренківського озера тіло 16-річного хлопця. Він приїхав на озеро з мамою і другом. Молоді люди вирішили відплисти на 50 метрів від берега (середина озера). Пропливши шлях, молодий чоловік почав тонути. З води його тіло дістали 11 липня о 09:50.

⬤ У Харкові на Журавлівці потонула 15-річна дівчина. Вона відпочивала на річці з друзями. Всі спілкувалися і не помітили пропажу своєї подруги. Люди відразу ж кинулися шукати її в воді, але каламутне дно ускладнило процес. Коли дівчинку дістали, вона вже не дихала. Бригада швидкої допомоги намагалася відкачати її, але все було марно.

Читайте также