Під Харковом знайшли тіло зниклої ще в липні дівчини: всі подробиці (ФОТО)

На Харківщині рибалка виявив тіло зниклої дівчини

У Харківській області рибалка випадково виявив тіло 22-річної дівчини Вікторії Лукашової, яка зникла на В'ялівському водосховищі. Правоохоронці відкрили справу за статтею про вбивство і додали, що це стандартна процедура у таких випадках.

Відомо, що Вікторія вирушила разом зі своїм хлопцем Стасом, його братом і дружиною на день народження знайомих. Що вже не до кінця сходиться з показаннями людей, які були на святі з Вікою.

"Хотілося б відповісти для всіх, хто вважає себе слідчим і таким розумним в місті Харкові, з приводу ситуації зі зникненням дівчинки. Ми відзначали день народження, вибачте, звичайно, але все були дорослі люди. І чому тепер пишуть, що ми повинні були за нею стежити?? Коли ми бачили цю людину вперше. Кожен відповідає сам за себе", - розповіли люди, що відпочивали з дівчиною, після того, як вона зникла.

На святі дівчина випила і поїхала кататися на катамарані з хлопцем і знайомим. Дехто здивувався вчинку дівчини, оскільки вона не вміє плавати й зазвичай із собою навіть купальник не бере. У той день вона теж була в шортах і футболці.

Спочатку знайомі Вікторії заявляли, що вона нібито пірнала до води з катамарана, а потім заявили, що вона нібито плавала поруч. В результаті взагалі з'явилася версія, що дівчина крутила педалі, втомилася і пересіла. У якийсь момент вона впала в воду, а інші цього просто не помітили.

Нагадаємо, Вікторія зникла ще 18 липня. Її тіло знайшли 4 серпня на В'ялівському водосховищі в районі села Руські Тишки. Правоохоронці зараз з'ясовують усі подробиці.

<

Читайте также