У Харкові потяг збив пенсіонерку

У Харкові товарний поїзд збив літню жінку

У Харкові 5 серпня товарний поїзд № 796 збив 83-річну жінку біля переїзду Липовий Гай. Про це розповіли у щоденному звіті про оперативну обстановку в Харківській області.

Відзначається, що медики прийшли на допомогу і забрали жінку, але по дорозі в лікарню вона вже померла від важких травм. ЧП відбулося о 10 ранку Новобаварського районі біля переїзду Липовий Гай, 786 км. Рух поїздів затримали на 1 годину 7 хвилин.

Інші новини:

У Харкові 4 серпня близько 13:00 біля платформи "Новоселівка" товарний поїзд збив чоловіка. Відзначається, що потерпілого у важкому стані та без свідомості доставили в невідкладну допомогу. В результаті НП приблизно три години товарні потяги на ділянці Новоселівка - Харків Пасажирський не могли нормально курсувати. Пасажирські потяги не затримували.

⬤ Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян отримав повідомлення про підозру в отриманні неправомірної вигоди. Прокурори спеціалізованої прокуратури разом з детективами НАБУ продовжують розслідувати справу і в рамках відкритого кримінального виробляється 4 серпня оголосили Артуру Товмасяну про підозру в тому, що він отримав більше мільйона гривень неправомірної винагороди.

У Харківській області рибалка випадково виявив тіло 22-річної дівчини Вікторії Лукашовій, яка пропала на водосховищі. Правоохоронці відкрили справу за статтею про вбивство і додали, що це стандартна процедура в таких випадках. Відомо, що Вікторія вирушила разом зі своїм хлопцем Стасом, його братом і дружиною на день народження знайомих. На святі дівчина випила і поїхала кататися на катамарані з хлопцем і знайомим. Близько здивувалися вчинку Вікі, оскільки вона не вміє плавати та зазвичай з собою навіть купальник не бере. У той день вона теж була в шортах і футболці.



Читайте также