У поліції повідомили про потерпілих у ході «мовного» мітингу біля ХОДА. Відео

У Харкові після "мовного" мітингу під ХОДА за медичною допомогою звернулися дві людини

У сьогоднішній акції біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації, за даними поліції, взяли участь близько 200 осіб. Про це повідомили у Відділі комунікацій ГУ Нацполіції в регіоні.

На мітингу "за російську мову", який спробував організувати голова міської організації "Опозиційний платформи - За життя" Андрій Лесик, і на який висловити свою позицію прийшли представники "Нацкорпусу" та інших патріотичних організацій, працювали 70 поліцейських.

За даними правоохоронців, у ході заходу виникли незначні сутички, також невідомий використовував сльозогінний газ, у результаті постраждав один поліцейський і 38-річний чоловік, вони були змушені звернутися за медичною допомогою. Потерпілий також заявив, що його вдарили і бризнули в обличчя з газового балончика. Інформацію зареєстрували, тепер її перевіряють.

У мережі з'явилося повне відео, на якому відображено, що проходило вранці 27 січня під будівлею обладміністрації:


Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", акція під будівлею ХОДА закінчилась так і не розпочавшись. Представники ОПЗЖ поїхали на автобусах, адже противників їхніх поглядів було більше, ніж їх.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися