Службовий собака знайшов наркотики у пасажира автобусу Харків - Куп’янськ

Речовину рослинного походження чоловік ховав у рюкзаку

Сьогодні вдень, 11 березня, в Харкові службовий пес виявив у пасажира рейсового автобусу речовину схожу на наркотичну. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Під час несення служби на посту поліції “ХТЗ" патрульні зупинили для перевірки автобус Neoplan, сполученням Харків-Куп‘янськ. Як з’ясувалося, один з пасажирів віз із собою речовину рослинного походження, яка схожа на наркотики. Він заховав її у банках, які поклав в рюкзак. Наркотики знайшов службовий собака.

Для проведення необхідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в аеропорту "Харків" службовий собака Тайсон знайшов наркотики у пасажира рейсу Баку – Харків. У валізі чоловіка серед особистих речей була розпочата пачка жувальної гумки, в якій він заховав паперовий згорток з кристалічною речовиною білого кольору.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом службовий пес винюхав наркотики. Заборонене перевозили пасажири рейсового автобусу. Все сталося на стаціонарному посту поліції "Пісочин". 

Читайте также