У Харкові пройшла акція на честь Дня добровольця

У заході взяли участь близько ста осіб

14 березня в Харкові на площі Свободи відбулася акція "Захистимо своїх захисників". У заході взяли участь близько сотні людей, передає "Суспільне".

"Акція повинна була бути присвячена добровольцям і переслідуванням добровольців, які відбуваються останнім часом. Але якщо хочеш розсмішити бога – розкажи йому про свої плани. Вчора в Мінську було підписано рішення, яке було, на наш погляд, прямою державною зрадою. Вчора, вперше за 6 років Мінського процесу, була сформована контактна група, в якій сторони – представники України і ОРДЛО, а РФ є спостерігачем, як Німеччина і Франція. Це ганебний документ, який виводить РФ з конфлікту як сторону. І цей конфлікт оголошено внутрішнім конфліктом України. Це те, за що Кремль і Путін боролися за п'ять років переговорів", – заявив організатор акції, представник партії "Демократична сокира" Микита Соловйов.

Зі слів організатора заходу Микити Соловйова, захід присвятили судовим справам проти українських добровольців. З собою учасники акції принесли прапори і плакати з написами "Ні утискам кіберальянсу!", "Російська весна страшніше коронавірусу" і "Нам не закриєш рот".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що харківська міськрада виділила ще 100 мільйонів на реконструкцію скверу на площі Свободи.

Читайте также