Зґвалтував онуку друга: на Харківщині кинули за ґрати збоченця

Обвинувачений перебував у стані алкогольного сп'яніння

У Харківській області на 13 років кинули за ґрати збоченця, який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зґвалтував неповнолітню онуку друга. Про це йдеться у вироку Зміївського районного суду Харківської області.

Встановлено, що вранці 26 червня 2019 року підсудний, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, у будинку зґвалтував неповнолітню. Чоловік підійшов до малолітньої, яка в цей час відпочивала на ліжку, сів біля неї на ліжко, розбудив і, застосувавши фізичне насильство, схопив за волосся руками і змусив дівчину задовольнити його сексуальні потреби неприродним шляхом.

На суді потерпіла заявила, що в той день відпочивала з дідусем на дачі. До останнього приїхав обвинувачений, протягом дня вони вживали алкоголь. Чоловік залишився ночувати. За зґвалтування чоловік пообіцяв їй купити солодощі. Після події дівчина, її дідусь і зловмисник пішли до магазину, де останній випив горілки і пішов спати.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові жінка загинула від рук власного сина.

Читайте также