У Харкові з'явилися арт-об'єкти у вигляді музичних інструментів

Зіграти на інструментах може кожен бажаючий

У Харкові з'явилися незвичайні арт-об'єкти. Так, у рамках проекту "Арт-піано" відомі харківські художники і дизайнери розписали музичні інструменти, які встановили на вулицях міста.

Організатори Міжнародного фестивалю класичної музики Kharkiv Music Fest поділилися, що всього в місті з'явилося 30 таких арт-об'єктів. Піаніно встановили на площі Конституції, поряд з Історичним музеєм і біля Градусника, біля фонтану на Соборному сквері, на "Стрілці", на "Дзеркальному струмені", в саду Шевченка, на "Стєкляшкє", поруч зі станціями метро "Пушкінська" і "23 серпня", біля пам'ятника закоханим, в Саржиному яру, біля Центрального палацу одружень, в парку Горького, в аеропорту, у деяких кафе і ресторанах.

picture

Грати на інструментах може кожен бажаючий. У вихідні на них також виконуватимуть композиції професійні піаністи.

picture

"Усі інструменти по закінченні фестивалю будуть передані дитячим, соціальним і культурним установам", – зазначили організатори заходу.

Примітно, що в цьому році фестиваль повинен був відбутися у березні, втім через складну епідеміологічну ситуацію та карантин основну концертну програму довелося скасувати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися