Завтра в Харкові останній день, коли можна відвідати виставку місцевої художниці

У Харкові добігає кінця виставка Олени Лісничої

З 25 лютого по 19 березня в Муніципальній галереї, Чернишевська, 15, проходить виставка Олени Лісничої "Джерела". Про це повідомили Kharkiv Event | Афіша Харкова.

Олена Ліснича - український графік, художник-оформлювач, ілюстратор та поетеса. Закінчила Харківське художнє училище та Харківський художньо-промисловий інститут / Учасниця художніх конкурсів та виставок як всеукраїнського, так і міжнародного рівнів. Член Національної спілки художників України. Вхід вільний.

"Близько двох років тому я стала більш пильно розглядати записи, начерки, рядки своїх і чужих віршів, старі фотографії. Все це зберігалося в незліченних блокнотах або просто лежало стопах на полицях в майстерні. Там були крихітні ескізи, з яких потім виходили або не виходили картини. Там були розкладу на день, на місяць, на життя, програми "мінімум" і "максимум", - пояснює концепцію виставки художниця.

Нагадаємо, в Харкові з 18 по 20 березня пройде Інклюзивний фестиваль "Взаємодія". Як розповіла Президент Благодійного фонду Олена Шингарьова, фестиваль буде триденним. Перший день заходу - це форум. Він буде присвячений цифрової інклюзії, доступності закладів культури для різних інклюзивних груп. Другий і третій день - це інклюзивні спектаклі. Зокрема, 19 березня в кінотеатрі 8 ½ до показу буде представлена відеоверсія вистави "12 Офелія" - перша постановка п'єси Каридад Свич в Україні, сиквел шекспірівського "Гамлета", продовження історії, розказаної вже з точки зору сучасної жінки.


Читайте также