Офіційно: в Харківській області немає хворих з підозрою на коронавірус

Всю інформацію щодо підозр на коронавірус відправляють у МОЗ

Станом на ранок, 19 березня, в Харківській області немає людей з підозрою на коронавірус. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі Харківської обласної державної адміністрації.

В Харківській ОДА повідомили, що інформацію у Мінздрав відправляють щодня. І періодично, звичайно, буде з'являтися інформація про те, що когось перевіряють.

За даними Міністерства охорони здоров’я України,  станом на ранок 19 березня в Україні лабораторно підтверджено 16 випадків COVID-19,  з них 2 летальних. Коронавірус зафіксували в таких областях: Чернівецька (10 випадків, 1 летальний),  Житомирська (1 летальний випадок), Київська (2 випадки), Донецька (1 випадок), Київ (2 випадки).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харків’ян, які повернулися з-за кордону, просять організувати двотижневу самоізоляцію та зателефонувати сімейному лікарю. В разі підвищення температури тіла, сухого кашлю та важкого дихання мандрівників просять викликати швидку медичну допомогу.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові створять єдиний медичний портал. Там містяни зможуть отримати інформацію про медустанови і залишити відгуки про лікарів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися