На Харківщині знищили російський "Град"

У Харківській області знищили військову техніку РФ

Біля Харкова знищили російську реактивну систему залпового вогню "Град". Про це розповів кореспондент "Радіо Свобода ".

"Окраїни Харкова: спалені російські "Гради". Є загиблий російський військовий", - йдеться у повідомленні.

Контекст:

На Харківщині обстріляли п'ятиповерховий будинок. Будівля спалахнула. Внаслідок події загинув неповнолітній хлопчик. Пожежа охопила 100 кв.м.

"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова. Таких заходів було вжито для безпеки громадян. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У харківському метро не ходять потяги. Усю підземку облаштували для людей як бомбосховище. За словами мера Харкова, Росія може вдарити ракетами будь-якої миті.

У Куп'янську близько 21:10 українські війська 24 лютого підірвали міст над залізничними коліями. Окрім цього українські військові підірвали Печенізьку греблю (неподалік Чугуєва).

Супермаркети Харкова переповнені людьми. Містяни масово скуповують основні харчі, води та інші необхідні товари. Черги біля деяких супермаркетів вишиковуються на вулиці.

На Харківщині триває напружена ситуація. Ігор Терехов розповів, як працюватимуть комунальники найближчими днями. Наголошується, що підземку облаштували для людей під бомбосховище. За словами мера, Росія може почати бомбардувати будь-якої миті.

У багатьох харків'ян зникло інтернет-з'єднання із Triolan. Провайдер повідомляв, що у них сталася поломка. Про це "Коментарям" розповіла техпідтримка. На щастя, вже від 25 лютого інтернет відновився. При цьому ходили численні чутки про відключення світла, мобільного зв'язку та інтернету в Україні, чого не сталося.

Читайте также