У центрі Харкова розстріляли іноземного студента

У Харкові під обстрілом помер іноземний студент

У Харкові 1 березня під обстрілом загинув індійський студент. Про це розповів речник індійського МЗС у своєму Twitter, передає Depo.Харків.

"З глибоким сумом підтверджуємо, що сьогодні вранці під час обстрілу в Харкові загинув індійський студент. Міністерство зв'язується з його сім'єю", - повідомив він.

Контекст:

До України 24 лютого увійшли війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня. У районі Харкова з 24 по 26 лютого тривали запеклі битви. По всьому місту чутно постріли, регулярно звучить сирена. У неділю 27 лютого вперше бої перейшли до міста. Українська армія оперативно ліквідувала ворожих солдатів.

Російська армія 28 лютого вперше повноцінно почала бомбардувати Харківщину. Так, вранці з'явилося відео, на якому російський винищувач-бомбардувальник Су-34 пролітає над селищем Приколотне Харківської області у напрямку Харкова. Незабаром після цього з'явилися кадри стовпів диму у харківському мікрорайоні Північна Салтівка на перехресті вулиці Гвардійців-Широнінців та Дружби народів.

Вранці 1 березня окупанти завдали ракетного удару по центральній частині Харкова. Кадри знищених вулиць та доріг можна подивитися у матеріалі на "Коментарях".


Читайте также