В Харківській області водіїв попередили про ожеледицю на дорогах

Дороги на Харківщині розчищали всю ніч

Сьогодні, 23 березня, на дорогах в Харківській області прогнозують ожеледицю, та нагадують водіям про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба САД у Харківській області, передають "Коментарі. Харків".

В Службі автомобільних доріг повідомляють, що в вихідні ліквідували ожеледицю та розчищали дороги в області цілодобово. Зараз дорожники  виконують  роботи з розширення проїзної частини, а також обробки доріг протиожеледними матеріалами на маршрутах з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно небезпечних ділянках.

Сьогодні, у зв’язку з погодними умовами, зокрема переходом температури через 0 градусів, на дорогах області місцями прогнозують ожеледицю.

"Пам’ятайте, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, гальмівний шлях збільшується у рази! З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань", - йдеться в повідомленні САД.

У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі, в САД рекомендують телефонувати за номером диспетчера: 336-77-00 та повідомляють, що при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 23 березня, в Харкові та області очікується мінлива хмарність, вдень без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 9 - 14 м / с. Вночі мороз. Вдень по області температура від 0 до +5 градусів, по місту від +1 до +3 градусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися