Юлія Світлична: Тільки об’єднавшись можна подолати небезпеку

Світлична впевнена, що влада і опозиція має об’єднатися для захисту людей

На думку переможця на позачергових виборах народного депутата в Харківській області, екс-голови Харківщини Юлії Світличної, щоб подолати важкі для країни часи, потрібно об'єднувати небайдужих, а будь яке поділення на владу та опозицію недопустимо. Про це політик повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків" 

"Важкий час вимагає відповідальних рішень. Коли небезпека нависає над країною, всі зобов'язані об'єднатися для захисту людей. Сьогодні страшна хвороба ділить нас не на владу і опозицію, лівих або правих, а на байдужих і небайдужих, - зазначила Юлія Світлична.

Звертаючись до людей, вона зазначила, що на зустрічах з виборцями бачила тільки небайдужих. 

"Весь цей час ми були разом і важкі часи теж пройдемо разом. Я людей не залишу і зроблю все, що від мене залежить, щоб об'єднати всіх небайдужих до здоров'я і життя людей, до розвитку економіки і промисловості, до захисту української землі, збереженню лікарень, шкіл і підвищення соціальних гарантій", - заявила Юлія Світлична.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Центральна виборча комісія України встановила результати голосування на проміжних виборах народного депутата на 179-му виборчому окрузі та визнала Юлію Світличну обраною депутатом Верховної Ради.


Читайте также